Exposició Capella de Sant Joan (2007) àmbit 0
  Us presentem, us convidem i us demanem que entreu i passeu dins aquesta casa oberta. Que contempleu a poc a poc cadascuna de les estances, que n’admir (...)
Exposició Capella de Sant Joan (2007) àmbit 1
  Cal reflexionar sobre per què han sorgit diferents formes de pintar, entrar en la seva gènesi. No n’hi ha prou de dir com es pinta, sinó “per a què” p (...)
Exposició Capella de Sant Joan (2007) àmbit 2
  Allò fonamental en una obra d’art és el sentit. La clau del sentit és la coherència. El talent consisteix en el sentit de la coherència que permet e (...)
Exposició Capella de Sant Joan (2007) àmbit 3
  Potser el que s’ha d’aconseguir és que l’obra no deixi indiferent. Hi pot haver alguna cosa que agradi, que interessi, que sorprengui, que provoqui, c (...)
Exposició Capella de Sant Joan (2007) àmbit 4
  La inflació de cert art modern ha engendrat una altra espècie d’academicisme. Pintar una altra cosa. Veure una altra cosa. No buscar solucions fàcils (...)
Exposició Capella de Sant Joan (2007) àmbit 5
  És fonamental per a l’elaboració artística la identificació de l’artista amb el material que empra, tant físic com teòric. Un bon coneixement i una co (...)
  Exposició Capella de Sant Joan (2007) àmbit 6
  Això d’haver d’estar dret en una galeria o en un sala austera és certament incòmode, sembla que se t’obliga a estar-hi de pas i no a romandre-hi; sens (...)
Exposició Capella de Sant Joan (2007) àmbit 7
  L’obra d’art és l’expressió viva i plena d’un sentiment, d’una vivència. És el resultat del pensament viscut subjectivament. El quadre fallit és e (...)
   
  inici
obra
documentació
exposició
vincles
crèdits
contacte

Llistats 9 itineraris.
següents
Organitza:Amb el suport de:
Amb el patrocini de:
inici | obra | documentació | itineraris | vincles | crèdits | contacte Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.